مرکز آموزش

صفحه اصلی پورتال > مرکز آموزش > هاستینگ > هر آنچه که باید در مورد ثبت دامنه های اینترنتی بدانید


هر آنچه که باید در مورد ثبت دامنه های اینترنتی بدانید




یکی از الزامات حضور کسب و کارها در دنیای اینترنت راه اندازی یک سایت می باشدبرایانجام این کار در ابتدا می بایست یک اسم برای کسب و کار و وبسایت خود انتخاب نمایید.

با توجه به پیشرفت روز افزون فناوری و تکنولوژی، همچنین افزایش کاربرانی که از سرویس های آنلاین استفاده میکنند برای بسیاری از کسب و کارها این نیازاحساس می شود که به دنیای سرویس دهی آنلاین و اینترنت ورود کنند.

یکی از الزامات حضور کسب و کارها در دنیای اینترنت راه اندازی یک سایت می باشدبرایانجام این کار در ابتدا می بایست یک اسم برای کسب و کار و وبسایت خود انتخاب نمایید.

نامی که برای سایت خود انتخاب می کنید در واقع همان نام دامنه یا دامین (Domain) سایت است. انتخاب نام دامنه مناسب برای فعالیت بهتر در دنیای اینترنت بسیار تاثیرگذار است زیرا کاربران دنیای اینترنت تمامی تجارت شما و حتی سایت را با نام دامنه می شناسند برای مثال سایت گوگل به عنوان مطرح ترین موتور جستجوی دنیا دامین google.com را دارا می باشد.

هر دامنه از چند قسمت مشخص شده است که با نقطه (دات)از هم جدا می شود.

بطور کلی دامنه ها دارای دو بخش اصلی هستند :

بخش اول : نام دامنه (Domain Name) می باشد که همان نام انتخاب شده برای کسب و کار و وبسایت شما می باشد، مانند PDhost

بخش دومTLD : یا پسوند (Top-level Domain). در دنیای اینترنت پسوندهای مختلفی برای ثبت دامنه وجود دارد که هر یک از این پسوندها معنا و مفهوم خاصی دارند و برایکسب و کار و فعالیت های متفاوتی نیز استفاده می شود.

برای مثال پسوند تعریف شده برای کشور ایران ir می باشد و دامنه های که با پسوند Ir ثبت می شوند ایرانی می باشند.پسوند .

com نیز برای سایت های تجاری استفاده می شود و مخفف عبارت Commercialاست.

پسوند .net هم مخفف عبارت Networkبوده و به صورت معمول برای شرکت های اینترنتی و شرکت هایی که ارائه دهنده خدمات شبکه های کامپیوتری می باشد استفاده می شود.

برخی دیگر از پسوند های مرسوم برای دامنه ها به شرح ذیل می باشد :

پسوند org. : مخفف عبارت Organization و معمولاً برای سایت های سازمانی یا نهادهای نیمه دولتی از این پسوند استفاده می شود.

پسوند .gov : مخفف کلمه Government به معنی دولت یا دولتی می باشد که از این پسوند برای سایت های دولتی کشور ها استفاده می شود.

پسوند .edu : از این پسوند برای سایت های آموزشی استفاده می شود که مخفف کلمه Educational می باشد.

نکات مهمی که قبل از ثبت دامنه باید بدانید :

- ثبت دامنه برای مدت زمان مشخصی انجام و معمولا به صورت 1 یا چندساله ثبت می شود. حتماً قبل از منقضی شدن دامنه می بایست آن را تمدید نمایید در غیر این صورت ممکن است شخص دیگری دامنه شما را خریداری نماید.

- ثبت دامنه با پسوندهای مختلف نیازمند شرایط و مدارک مختلفی می باشد که حتماً قبل از خرید می بایست از این مدارک اطلاع داشته باشید. برای اطلاع از مدارک مورد نیاز برای ثبت دامنه با کارشناسان شرکت های ثبت کننده در ارتباط باشید.

مراحل ثبت دامنه سایت :

1 - از موجود بودن دامنه اطمینان حاصل فرمایید به این معنی که شخص یا شرکت دیگری قبل از شما این دامنه را ثبت نکرده باشد.

2 - آگاهی از شرایط و ضوابط ثبت دامنه های خاص

3 - فراهم کردن مدارک و اطلاعات موردنیاز برای ثبت دامنه

پس از بررسی و اطمینان از آزاد بودن دامنه مورد نظر وآماده کردن مدارک مورد نیاز، می بایست یک شرکت معتبرجهت ثبت و پشتیبانی دامنه انتخاب فرمایید و دامنه مورد نظر را از طریق آن شرکت ثبت فرمایید.

دامنه خود را در کدام شرکت ثبت کنیم؟

همانطور که در ابتدای مطلب توضیح دادیم، انفورماتیک رویای پارسیان یکی از قدیمی ترین سایت های هاستینگ فعال در زمینه ارائه خدمات مربوط به ثبت دامنه، هاست، سرور و... است.

از مزیت های این شرکت در زمینه ثبت دامنه می توان به پشتیبانی 24 ساعته، ارائه پسوندهای خاص، همکاری با رجیسترارهای معتبر جهانی، مدیریت رایگان DNS دامنه، اطلاع رسانی در مورد وضعیت دامنه در شرایط مختلف، ارائه کنترل پنل مدیریت دامنه، امکان قفل کردن دامنه جهت جلوگیری از ثبت توسط اشخاص دیگر و... اشاره کرد.

جهت اطلاع از نحوه ثبت دامنه، هزینه ثبت، مدارک مورد نیاز و ...می توانید به سایت my.pdhost.net مراجعه کنید و از طریق تیکت با پشتیبان های سایت در تماس باشید.

 

منبع متن : وبسایت فرارو.



آیا این پاسخ مفید بود؟

افزودن به علاقه مندی ها افزودن به علاقه مندی ها    چاپ این مقاله چاپ این مقاله

خوانده شده
دامین چیست ؟ (بازدید: 12899)
سرور مجازی چیست ؟ (بازدید: 14176)
نحوه ثبت DNS اختصاصی (بازدید: 3527)

زبان: